Wat is het Cambridge Weight Plan Stappenplan®


“Het Cambridge Weight Plan Stappenplan® is maatwerk!  Het is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl.

Ruim 30 jaar geleden is het Cambridge Weight Plan dieetconcept ontwikkeld door de wetenschapper Alan Howard. Inmiddels is dit dieetconcept in meer dan 35 landen uitgerold. Het dieet kenmerkt zich door de buitengewone combinatie van het Cambridge Weight Plan Stappenplan® en de persoonlijke, professionele begeleiding van de gecertificeerde Cambridge Weight Plan consulente anderzijds.

Met Cambridge Weight Plan ga je stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten!  Het is eigenlijk heel simpel, je vervangt een of meerdere maaltijden door de maaltijdvervangers van Cambridge Weight Plan. Cambridge Weight Plan werkt met het Stappenplan. Na een uitgebreid intakegesprek gaan we samen bepalen welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt instappen. Het Stappenplan is flexibel, dus per klant leveren wij echt maatwerk. Je ontvangt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij ons op consult. Wij leren je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden!

Wij leren je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden!

Het Stappenplan Mix & Match


Cambridge Weight Plan Stappenplan in beeld


Uw Cambridge Weight Plan consulente Sandy


Cambridge Weight Plan Stappenplan® voor regio Uitgeest en Heemskerk