Cambridge gewichtsconsulenten Sandy & Marianne


“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf”


Druk, druk, druk…..dat zijn we allemaal tegenwoordig. Druk met je werk, je gezin & je sociale leven. Vaak zo druk, dat je jezelf vergeet of zelfs voorbij loopt. Hierdoor zorg je soms niet goed voor jezelf, eet je ongezond, te weinig of te onregelmatig. Al die drukte in combinatie met een slecht eetpatroon vormen de ingrediënten voor een ongezond leven meestal met een fikse portie overgewicht of obesitas als gevolg. Maar daar kun je wat aan doen… en daar gaan wij je bij helpen!

Ons verhaal

Sandy

Eigenlijk is dit precies mijn verhaal en binnen 3 jaar was ik veel zwaarder. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn kleren zaten veel te strak, had weinig energie en sliep slecht. Door het volgen van het Cambridge dieet had ik in een korte tijd mijn oude gewicht weer terug en geniet ik nu van een gezonde levensstijl. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen. Als gewichtsconsulente komen deze eigenschappen dan ook zeer goed van pas, ik ben jouw stok achter de deur als je het even moeilijk hebt.

Marianne

De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over alles wat te maken heeft met een gezonde levensstijl. Goede voeding en beweging staan hierbij centraal. Door mijn ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen hoop ik mijn passie over te kunnen brengen op jou. Iedereen is anders en heeft andere wensen. Persoonlijke begeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jouw doelstelling is voor mij belangrijk. Samen zetten wij de stap om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Hoe gaan we samen aan de slag

Met Cambridge Weight Plan ga je stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten!  Het is eigenlijk heel simpel, je vervangt een of meerdere maaltijden door de maaltijdvervangers van Cambridge Weight Plan. Cambridge Weight Plan werkt met het Stappenplan. Na een uitgebreid intakegesprek met één van ons gaan we samen bepalen welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt instappen. Het Stappenplan is flexibel, dus per klant leveren wij echt maatwerk. Je ontvangt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij één van ons op consult. 

Elke week bespreken we uitgebreid jouw vorderingen en kijken we of je je nog prettig voelt bij de huidige stap of dat je toch naar een volgende stap van het Stappenplan wilt gaan. In het hele traject zijn wij jouw deskundige stok achter de deur. Wij zijn jouw maatje die je steunt op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ook dan staan wij voor je klaar, om je op te peppen en te motiveren om door te zetten. Wij leren je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!Cambridge gewichtsconsulenten Sandy & Marianne voor regio Uitgeest, Heemskerk en Beverwijk