Gewichtsconsulent Sandy voor regio Uitgeest en Castricum


“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf”

Druk, druk, druk…..dat zijn we allemaal tegenwoordig. Druk met je werk, je gezin & je sociale leven. Vaak zo druk, dat je jezelf vergeet of zelfs voorbij loopt. Hierdoor zorg je soms niet goed voor jezelf, eet je ongezond, te weinig of te onregelmatig. Al die drukte in combinatie met een slecht eetpatroon vormen de ingrediënten voor een ongezond leven meestal met een fikse portie overgewicht of obesitas als gevolg. Maar daar kun je wat aan doen… en daar ga ik je bij helpen!

Mijn verhaal

Eigenlijk is dit precies mijn verhaal en binnen 3 jaar was ik veel zwaarder. Ik zat niet lekker in mijn vel, mijn kleren zaten veel te strak, had weinig energie en sliep slecht. Door het volgen van het Cambridge dieet had ik in een korte tijd mijn oude gewicht weer terug en geniet ik nu van een gezonde levensstijl. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen. Als gewichtsconsulente komen deze eigenschappen dan ook zeer goed van pas, ik ben jouw stok achter de deur als je het even moeilijk hebt.

Hoe gaan we samen aan de slag

Met het 1 op 1 dieet ga je stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten!  Het is eigenlijk heel simpel, je vervangt een of meerdere maaltijden door de maaltijdvervangers van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan werkt met het Stappenplan. Na een uitgebreid intakegesprek gaan we samen bepalen welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt instappen. Het Stappenplan is flexibel, dus per klant lever ik echt maatwerk. Je ontvangt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij mij op consult. 

Elke week bespreken we uitgebreid jouw vorderingen en kijken we of je je nog prettig voelt bij de huidige stap of dat je toch naar een volgende stap van het Stappenplan wilt gaan. In het hele traject ben ik jouw deskundige stok achter de deur. Ik ben jouw maatje die je steunt op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ook dan sta ik voor je klaar, om je op te peppen en te motiveren om door te zetten. Ik leer je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!Gewichtsconsulente Sandy voor regio Uitgeest en Castricum